Ongeplande investering

Ongeplande investeringen mogen je niet langer overvallen. Met externe financiering kan je die dekken zonder je cashflow te verstoren.

Heeft zich een onverwachte gelegenheid voorgedaan om je webshop te laten groeien? Laat de gelegenheid niet voorbijgaan!

Wat moet ik doen?

Is jouw computer op je werk kapotgegaan? Of misschien heb jij nieuwe uitrusting nodig voor je magazijn? Als je voor een onverwachte uitgave staat, moet je die zo snel mogelijk dekken – en daardoor zal je misschien niet zoveel kunnen kopen als je zal willen. Een lening van Lemonero zal je de doorn uit het oog nemen.

Hoe kan dit er in de praktijk uitzien?

Je hebt te maken met een onverwachte investering, maar je moet ook goederen kopen voor €4.000, die je vervolgens verkoopt voor €6.000 en een winst maakt van €2.000.

Je kan bij ons de benodigde €4.000 lenen, de totale kosten van de lening zullen je €576 kosten, indien voor een jaar geregeld. Dankzij het gebruik van externe financiering zal jouw winst €1.424 bedragen, maar je zal de onverwachte investering in apparatuur kunnen regelen. Bovendien zal nieuwe apparatuur je helpen jouw werk beter te doen, zodat de investering op lange termijn verschillende keren terugverdiend kan worden.

Laat je inspireren

Bij Lemonero waren ze zeer behulpzaam. Alles werd zeer snel opgelost. Ik geloof dat het niet de laatste keer is dat wij van hun diensten gebruik hebben gemaakt. Het is goed om te weten dat er een achterdeur is als jij in een noodsituatie moet ingrijpen.
Lenka Bláhová, eigenares van webshop
liopotraviny.cz

Laat je niet verrassen door een onverwachte investering

Maak gebruik van externe financiering

Vrijblijvend proberen
Of laat jouw contactgegevens achter
en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gepersonaliseerde instellingen

Op onze website gebruiken we cookies en verwerken we persoonsgegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. Door te klikken op de knop "Ik ga akkoord", geeft u toestemming voor hun gebruik ook voor marketingdoeleinden inclusief het delen met onze partners voor het weergeven van gepersonaliseerde advertenties op sociale en advertentienetwerken, het aanpassen van onze diensten, en het analyseren van uw gedrag op onze website. Gedetailleerde instellingen kunnen worden gemaakt door te klikken op "Gedetailleerde instellingen". Door te klikken op "Alles afwijzen", zullen we alleen cookies gebruiken die noodzakelijk zijn voor de werking van de website.