Marketingcampagnes

Laat de gelegenheid om in marketing- en reclamecampagnes te investeren niet voorbijgaan.

Maak optimaal gebruik van de middelen om de verkoop naar jouw webshop te stimuleren.

Wat moet ik doen?

Wil je in marketing investeren om de verkoop van je webshop te stimuleren, maar ben je bang dat dit een negatieve invloed zal hebben op je andere investeringsmogelijkheden? Met de slimme financiering van Lemonero hoef jij je niet langer te beperken tot jouw eigen kapitaal! 

Hoe kan dit er in de praktijk uitzien?

Zonder de slimme financiering van Lemonero

Stel dat jij een voorraad van 3 maanden aanhoudt en regelmatig voor €20.000 aan voorraad van een leverancier koopt. De winst op de verkoop zal €12.000 bedragen in 3 maanden.

Met de slimme financiering van Lemonero

Stel je zich eens voor dat je een lening aangaat en het extra kapitaal effectief gebruikt om de verkoop te stimuleren. Of het nu in de vorm van PPC- advertenties is, reclame op productvergelijkingssites of sociale media. Maar met een krediet van €6.000 voor 3 maanden kan je de verkoop zo sterk ondersteunen dat je in 3 maanden 2 keer goederen ter waarde van €20.000 kan omzetten.

Jouw nettowinst over 3 maanden zal €17.784 zijn, na aftrek van de kosten van €6.000 voor investering in reclame en rente van €216. Je zal bijna €6.000 meer verdienen dan in een situatie zonder gebruik van extern kapitaal voor verkoopondersteuning.

Laat je inspireren

Het investeringskapitaal van Lemonero heeft ons geholpen om marketingcampagnes te betalen die tot een stijging van de verkoop met 101,5% hebben geleid. Met deze besparingen konden wij investeren in andere producten en hun grondstoffen. Wij zullen Lemonero in de toekomst zeker blijven gebruiken.
Pavel Rakovec, eigenaar van webshop
sladkapohotovost.cz

Investeer in marketing en reclame voor jouw webshop

Maak gebruik van externe financiering

Vrijblijvend proberen
Of laat jouw contactgegevens achter
en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gepersonaliseerde instellingen

Op onze website gebruiken we cookies en verwerken we persoonsgegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. Door te klikken op de knop "Ik ga akkoord", geeft u toestemming voor hun gebruik ook voor marketingdoeleinden inclusief het delen met onze partners voor het weergeven van gepersonaliseerde advertenties op sociale en advertentienetwerken, het aanpassen van onze diensten, en het analyseren van uw gedrag op onze website. Gedetailleerde instellingen kunnen worden gemaakt door te klikken op "Gedetailleerde instellingen". Door te klikken op "Alles afwijzen", zullen we alleen cookies gebruiken die noodzakelijk zijn voor de werking van de website.