Kwantumkorting bij de leverancier

Laat de gelegenheid om een kwantumkorting bij aankoop van goederen bij je leverancier te krijgen niet voorbijgaan.

Koop meer voorraad tegen een betere prijs en houd de prijzen van je webshop lager dan die van je concurrenten.

Wat moet ik doen?

Biedt jouw leverancier kwantumkortingen aan? Om de beste prijs te krijgen, kan de investering hoog zijn, maar bij ons kan je die gemakkelijk dekken.

Hoe kan dit er in de praktijk uitzien?

Zonder de slimme financiering van Lemonero

Stel dat je een voorraad van 3 maanden aanhoudt en regelmatig voor €8.000 aan voorraad van een leverancier koopt. Omdat hij elk van jouw aankopen afzonderlijk factureert, kom je niet op een hoger niveau in zijn kwantumkortingssysteem. Daarom loont het om een grotere hoeveelheid goederen op één factuur te kopen voor meer geld, maar je kan het niet vrijgeven.

Met Lemonero slimme financiering

Met een dubbele bestelling kan de prijs per eenheid 20% lager zijn. Dus als je voor €16.000 bestelt, kan je €3.200 besparen. Je kan het verhoogde bedrag financieren met een lening van €8.000 voor drie maanden, en jij betaalt slechts €288 aan rente tegen 1,2 %.

In totaal zal je €2.912 besparen.

Laat je inspireren

Ik kan het alleen maar aanbevelen! Als je snel voorraden of een grotere bestelling moet financieren, is er niets beters. Het duurde een paar uur vanaf het moment dat ik de aanvraag deed en het geld stond op mijn rekening. Ongelooflijke snelheid en eenvoud. Wij bevelen aan!
David Sázel, eigenaar van webshop
zdravoslav.cz

Mis de kwantumkorting van je leverancier niet

Maak gebruik van externe financiering

Vrijblijvend proberen
Of laat jouw contactgegevens achter
en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gepersonaliseerde instellingen

Op onze website gebruiken we cookies en verwerken we persoonsgegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. Door te klikken op de knop "Ik ga akkoord", geeft u toestemming voor hun gebruik ook voor marketingdoeleinden inclusief het delen met onze partners voor het weergeven van gepersonaliseerde advertenties op sociale en advertentienetwerken, het aanpassen van onze diensten, en het analyseren van uw gedrag op onze website. Gedetailleerde instellingen kunnen worden gemaakt door te klikken op "Gedetailleerde instellingen". Door te klikken op "Alles afwijzen", zullen we alleen cookies gebruiken die noodzakelijk zijn voor de werking van de website.