westarmy.cz

Wij hebben de webshop westarmy.cz geholpen om de nodige goederen van nieuwe merken in voorraad te nemen

Internetwinkel westarmy.cz van de eigenaar Aleš Švehla is gespecialiseerd in de verkoop van militaire uitrusting van allerlei aard. Elke maand zult u veel nieuwe producten vinden. Maar u kunt de goederen ook kiezen en kopen in de winkel in Strašice bij Rokycany. Het assortiment omvat kampeer- en outdooruitrusting, en ook kleding, schoeisel en accessoires. Maar de interessantste categorie van goederen is de militaire originele en tactische uitrusting. De internetwinkel draait op het platform Eshop-rychle, waardoor Aleš Švehla gemakkelijk de invoegtoepassing Lemonero kon gebruiken en het nodige investeringskapitaal kon ophalen om zijn bedrijf te laten groeien.


Voorseizoenvoorraad hielp ons de omzet te verhogen en onze CPA te halen

Investeringskapitaal van Lemonero van CZK 70.000 hielp ons de nodige goederen op voorraad te nemen van de nieuwe merken die wij vóór het seizoen 2021 aan het assortiment wilden toevoegen.

Het bespaarde geld werd gebruikt om marketingcampagnes te betalen die leidden tot een omzetstijging van 30% en het bereiken van de vastgestelde CPA.

?

Wij verwelkomen hulp bij het in voorraad nemen van nieuwe merken

Het investeringskapitaal van €2.500 van Lemonero heeft ons geholpen de nodige goederen in voorraad te nemen van de nieuwe merken die wij aan ons assortiment wilden toevoegen in de aanloop naar het seizoen 2021.
Aleš Švehla, eigenaar van webshop
westarmy.cz

WestArmy in cijfers:

Gebied van webshop

Legeruitrusting

Gebruik van financiën

Uitbreiding van assortiment

Uitslag

Stijging van omzet met 30% en CPA halen

Bedrag van financiering

70 000Kč

Maak gebruik van de Lemonero-lening

67% van onze klanten zijn terugkerende leners
en zoeken niet elders.

Vrijblijvend proberen
Vrijblijvend proberen contactgegevens achterlaten
en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gepersonaliseerde instellingen

Op onze website gebruiken we cookies en verwerken we persoonsgegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. Door te klikken op de knop "Ik ga akkoord", geeft u toestemming voor hun gebruik ook voor marketingdoeleinden inclusief het delen met onze partners voor het weergeven van gepersonaliseerde advertenties op sociale en advertentienetwerken, het aanpassen van onze diensten, en het analyseren van uw gedrag op onze website. Gedetailleerde instellingen kunnen worden gemaakt door te klikken op "Gedetailleerde instellingen". Door te klikken op "Alles afwijzen", zullen we alleen cookies gebruiken die noodzakelijk zijn voor de werking van de website.