Pinkhorse

Dankzij de financiering door Lemonero voorspelt Ornella Koktová een omzetgroei van 30% voor haar webshop in de kerstperiode

Pinkhorse.cz is een Tsjechisch merk voor alle liefhebbers van paarden en alles wat ermee te maken heeft. Het biedt paardrijkleding met originele opdruk, zadeldekjes, handgebreide sjabrakken, hoefijzers, rugzakken en nog veel meer. Interessant is ook de mogelijkheid om de uitrusting aan te passen volgens uw wensen. Dat kan door de naam van de ruiter, het paard of bijvoorbeeld door aanmoedigende slogans. De internetwinkel is 5 jaar geleden gebouwd door eigenares Ornella Koktová op het Shoptet platform. En dankzij dit, gebruikt hij gewoon onze invoegtoepassing om haar online bedrijf te financieren.


?

De Kersttijd doet wonderen voor ons en wij moeten ons erop voorbereiden

Ik heb besloten te lenen, vooral omdat ik vóór het hoofdseizoen een voorraad moet aanleggen. In november en december doen wij bijna 30 procent van onze jaarlijkse omzet. En we hadden geen geld voor de aankoop van voorraad.

Dankzij de financiering verwacht ik een stijging van de verkoop met minstens 30% .

Het investeringskapitaal van Lemonero ten bedrage van CZK 80.000 heeft ons geholpen de nodige goederen voor het seizoen 2021 in voorraad te nemen, en we konden de marketingcampagnes op Google en in de sociale media betalen.

Wij verwachten dat dit zal leiden tot een stijging van de omzet voor het hele bedrijf in november en december. Wij rekenen op een stijging met 30 procent. Wij zijn uiterst tevreden over de financiering door Lemonero via Shoptet. In het voorjaar van dit jaar hebben wij op soortgelijke wijze voorraden gefinancierd. Wij geloven dat Lemonero ons zal blijven helpen. Ik beveel het andere kleine internetwinkels aan.

?

Lemonero hielp me om in internetwinkel voorraad aan te leggen en online reclame te starten

Het investeringskapitaal van Lemonero ten bedrage van €3.000 hielp ons om de nodige goederen op voorraad te hebben voor het seizoen 2020 en wij konden marketingcampagnes op Google en sociale media betalen.
Ornella Koktová, eigenares van webshop
Pinkhorse

Pinkhorse in cijfers:

Gebied van webshop

Sportuitrusting

Gebruik van financiën

Voorraadvorming en marketing

Uitslag

Veronderstelling van een hogere seizoenopbrengst

Bedrag van financiering

80 000Kč

Maak gebruik van de Lemonero-lening

67% van onze klanten zijn terugkerende leners
en zoeken niet elders.

Vrijblijvend proberen
Vrijblijvend proberen contactgegevens achterlaten
en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gepersonaliseerde instellingen

Op onze website gebruiken we cookies en verwerken we persoonsgegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. Door te klikken op de knop "Ik ga akkoord", geeft u toestemming voor hun gebruik ook voor marketingdoeleinden inclusief het delen met onze partners voor het weergeven van gepersonaliseerde advertenties op sociale en advertentienetwerken, het aanpassen van onze diensten, en het analyseren van uw gedrag op onze website. Gedetailleerde instellingen kunnen worden gemaakt door te klikken op "Gedetailleerde instellingen". Door te klikken op "Alles afwijzen", zullen we alleen cookies gebruiken die noodzakelijk zijn voor de werking van de website.