NanoAgent

Wij hebben NanoAgent webshop geholpen om zijn assortiment uit te breiden naar de Europese markt

Internetwinkel nanoagent.cz is gespecialiseerd in antibacteriële functionele kleding en ondergoed gemaakt van verschillende nanomaterialen. Hier kan je je van top tot teen kleden. Letterlijk. Naast sportkleding, ondergoed en accessoires, verkoopt agtive ook nano mondkapjes; door de verkoop ervan heeft nanoagent.cz deelgenomen en blijft deelnemen aan het overwinnen van de coronacrisis. De online winkel, die een B2B, d.w.z. groothandel, variant is van het populaire internetwinkel nanoshop.cz, draait op een ecommerce platform UPgates, waardoor het van onze financiering kon profiteren en gemakkelijk aan investeringskapitaal kon komen.

We hadden het niet kunnen doen zonder het assortiment uit te breiden

We breiden het assortiment geleidelijk uit, door nieuwe materialen en producten toe te voegen, nieuwe buitenlandse markten te bereiken en veeleisende zakenpartners zoals Amazon toe te voegen. Voor de uitbreiding van ons assortiment zijn investeringen nodig.

Lemonero heeft ons in staat gesteld ons nieuwe assortiment naar behoren op de Europese markt te lanceren

Lemonero's investeringskapitaal van €8.000 heeft ons geholpen om de opzet van onze informatiesystemen, de verbinding ervan met de internetwinkel en de verbinding van de systemen van onze partners te voltooien. De besparingen werden gebruikt om marketingcampagnes te betalen om het uitgebreide assortiment op de Europese markt te introduceren.

Lemonero hielp ons om beter nieuwe Europese markten te betreden

Dankzij het kapitaal van €8.000 van Lemonero konden wij investeren in technische apparatuur voor de webshop. Vanaf de besparingen, alles wat overbleef werd gebruikt om marketingcampagnes te betalen om het uitgebreide assortiment op de Europese markt te introduceren.
Petr Nádvorník, eigenaar van webshop
NanoAgent

NanoAgent in cijfers:

Gebied van webshop

Mode en nano-kleding

Gebruik van financiën

Verbinding van informatiesystemen met een internetwinkel

Uitslag

Geld besparen op marketingcampagnes

Bedrag van financiering

€8.000

Maak gebruik van de Lemonero-lening

67% van onze klanten zijn terugkerende leners
en zoeken niet elders.

Vrijblijvend proberen
Vrijblijvend proberen contactgegevens achterlaten
en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gepersonaliseerde instellingen

Op onze website gebruiken we cookies en verwerken we persoonsgegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. Door te klikken op de knop "Ik ga akkoord", geeft u toestemming voor hun gebruik ook voor marketingdoeleinden inclusief het delen met onze partners voor het weergeven van gepersonaliseerde advertenties op sociale en advertentienetwerken, het aanpassen van onze diensten, en het analyseren van uw gedrag op onze website. Gedetailleerde instellingen kunnen worden gemaakt door te klikken op "Gedetailleerde instellingen". Door te klikken op "Alles afwijzen", zullen we alleen cookies gebruiken die noodzakelijk zijn voor de werking van de website.