Cronies

Wij hebben de webshop Cronies.cz geholpen met eigen bedrukkingen op stoffen

Cronies is een klein familiebedrijf dat kleding voor kinderen maakt. Alles begon in 2015 met de geboorte van zijn zoon Oliver, toen de man op het briljante idee kwam om zijn vrouw voor Kerstmis een naaimachine te geven, ook al had zijn vrouw nog nooit een naaimachine gebruikt. Toen zij eenmaal begon, naaide zij elke avond en was ze steeds meer ervaring rijker, totdat zij de internetwinkel www.cronies.cz oprichtte en later uitbreidde naar Slowakije. De vrouw aarzelde dus niet en gaf de man een fototoestel, zodat ook de foto's professioneel zouden zijn. En beiden vervullen hun grote droom om van nul ervaring in het begin tot een professioneel niveau te komen, waar zij zich aan houden en voortdurend nieuwe ontwerpen en snufjes voor kinderkleding uitvinden. De e-shop wordt gelanceerd en geëxploiteerd op het Shoptet, systeem, waarmee ze gebruik kunnen maken van slimme financiering en extern kapitaal van Lemonero.


Eigen designs van opdrukken hebben geholpen bij geholpen bij herfstvoorbereidingen

De zomermaanden (mei – augustus) zijn meer vrij voor ons, er worden niet zoveel bestellingen geplaatst en het is de tijd om nieuwe producten voor te bereiden en te naaien voor de herfst, die voor ons erg druk is. De lening zal ons in staat stellen onze eigen opdrukken – nieuwe ontwerpen voor stoffen – te bestellen en te financieren, zodat de herfstvoorbereidingen in de rustigere zomermaanden kunnen plaatsvinden.

Dankzij de financiering waren wij niet gestrest en verward zoals elk jaar met het einde van de vakantie!

Het investeringskapitaal van CZK 40.000 heeft ons geholpen voor herfst seizoen 2021 bij de financiering van opdrukken van onze eigen ontwerpen voor stofbedrukking. Daarom kunnen wij de "komkommertijd" in de zomer gebruiken om nieuwe producten voor de herfst goed voor te bereiden, zodat wij niet in stress en verwarring zitten zoals elk jaar met het einde van de vakantie.

Wij kunnen het alleen maar aanraden, niet alleen aan kleinere internetwinkels. Dank u :)

Een mooie supplement voor het “komkommertijd” en voor kleine webshops. Eenvoudige dienst, uitstekende en aangename communicatie, om nog maar te zwijgen van de snelheid van de service.
Kamila Štefková, eigenares van webshop
Cronies

Cronies in cijfers:

Gebied van webshop

Kindermode

Gebruik van financiën

Voorbereiding van nieuwe producten voor herfstseizoen

Uitslag

Uw eigen designs op stoffen drukken

Bedrag van financiering

40 000Kč

Maak gebruik van de Lemonero-lening

67% van onze klanten zijn terugkerende leners
en zoeken niet elders.

Vrijblijvend proberen
Vrijblijvend proberen contactgegevens achterlaten
en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gepersonaliseerde instellingen

Op onze website gebruiken we cookies en verwerken we persoonsgegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. Door te klikken op de knop "Ik ga akkoord", geeft u toestemming voor hun gebruik ook voor marketingdoeleinden inclusief het delen met onze partners voor het weergeven van gepersonaliseerde advertenties op sociale en advertentienetwerken, het aanpassen van onze diensten, en het analyseren van uw gedrag op onze website. Gedetailleerde instellingen kunnen worden gemaakt door te klikken op "Gedetailleerde instellingen". Door te klikken op "Alles afwijzen", zullen we alleen cookies gebruiken die noodzakelijk zijn voor de werking van de website.