Asiafood

Wij hebben de webshop AsiaFood.cz geholpen zijn omzet met meer dan 50% op jaarbasis te verhogen

AsiaFood.cz is een internetwinkel waar het na het lezen van de naam al duidelijk is waar hij in gespecialiseerd is. Behalve Aziatische levensmiddelen vindt u er ook traditionele Aziatische gerechten en kookgerei. En persoonlijk waarderen wij ook de recepten, die niet alleen inspireren, maar ook dienen als een perfect verkoopargument, waarbij u alle benodigde ingrediënten in de internetwinkel kunt kopen. De eigenaar, Vít Zelenka, runt het op het platform Shoptet, waardoor hij gebruik kon maken van onze externe financiering en het nodige investeringskapitaal bijeen kon krijgen.


De Aziatische keuken is gigantisch, dus moet onze voorraad en ons aanbod dat ook zijn

Wij bieden in de internetwinkel een groot aantal producten aan die vooral gericht zijn op de Aziatische keuken. Om onze klanten een zo interessant en breed mogelijk assortiment producten te kunnen aanbieden, maken de investeringen in inventaris een belangrijk deel uit van ons werkkapitaal.

Dankzij de lening van Lemonero kunnen wij seizoenspieken afdekken en opvangen, zodat de goederen altijd zo goed mogelijk beschikbaar zijn en wij aan de behoeften van onze klanten met kwaliteit kunnen voldoen. Een andere factor is dat wij een deel van ons bedrijfskapitaal zullen vrijmaken om in marketing te investeren, wat het op één na belangrijkste deel van onze investering is.

Dankzij de financiering om voorraden aan te leggen en het gespaarde eigen geld in marketing te investeren

Lemonero leningen van CZK 220.000,- hebben ons geholpen om de nodige goederen in te slaan voor het kerstseizoen 2020 en dankzij het uitgespaarde geld, dat in marketingcampagnes kon worden ge?nvesteerd, hebben wij onze omzet voor 2020 met meer dan 50% verhoogd, vergeleken met 2019.

Lemonero hielp mij om de verkoop tijdens de kerstperiode te verhogen

Een geweldige service, bijvoorbeeld wanneer u meer goederen moet kopen voor de kerstperiode en snel geld nodig hebt. Snelheid, duidelijke voorwaarden, super communicatie. Wij zijn zeer tevreden en zullen ze zeker opnieuw gebruiken.
Vít Zelenka, eigenaar van webshop
Asiafood

AsiaFood in cijfers:

Gebied van webshop

Horeca

Gebruik van financiën

Aankoop van goederen

Uitslag

Jaar-op-jaar omzetgroei van meer dan 50%

Bedrag van financiering

220 000Kč

Maak gebruik van de Lemonero-lening

67% van onze klanten zijn terugkerende leners
en zoeken niet elders.

Vrijblijvend proberen
Vrijblijvend proberen contactgegevens achterlaten
en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gepersonaliseerde instellingen

Op onze website gebruiken we cookies en verwerken we persoonsgegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. Door te klikken op de knop "Ik ga akkoord", geeft u toestemming voor hun gebruik ook voor marketingdoeleinden inclusief het delen met onze partners voor het weergeven van gepersonaliseerde advertenties op sociale en advertentienetwerken, het aanpassen van onze diensten, en het analyseren van uw gedrag op onze website. Gedetailleerde instellingen kunnen worden gemaakt door te klikken op "Gedetailleerde instellingen". Door te klikken op "Alles afwijzen", zullen we alleen cookies gebruiken die noodzakelijk zijn voor de werking van de website.